За нас

Опаковките на Европак красят и прегръщат продуктите. Храната, която преживявате! Опаковките на Европак създават една вкусна емоция.

Можете да изберете персонализиран продукт: Екипът за дизайн ще изработи с голямо удоволствие за Вас специален и иновативен принт! Но можете също така да направите своя избор между нашата широка гама от стандартизирани продукти. Вземете малко вдъхновение тук!

Подходящ за опаковане на фармацевтични продукти.

Ново

От 2023 г. Европак България предлага и продукти от каменна хартия и листов и ролков материал.

Оригинален дизайн за Вашите продукти

Възможност за персонализиране спрямо нуждите Ви

Консумативи отговарящи на най-високите изисквания

Съвременна производствена база

Основна цел

Европак България е съвременно предприятие, основано през 2007 година. Основната цел на компанията е производство на модерни функционални опаковки за хранителната, фармацефтичната и други промишлености. Дружеството разполага със собствена производствена база, специално проектирана за нуждите и изискванията на дейността. Монтирана е най-съвременна линия за производство на опаковки тип „плик” на френската фирма „HOLWEG” – световен лидер в областта.

Изделия

Линията HOLWEG е съставена от поредица секции и в непрекъсната последователност извършва операции по печат и конфекциониране на изделията. Използват се мастила на водна основа и лепила на фирма “HENKEL”, покриващи най-високите стандарти за хранителна и фармацефтична промишленост. На база на разработка на фирмата се предлагат изделия – опаковки за хляб и хлебни продукти, които позволяват съхраняването на качествата им за значително по-дълъг период.

Производство

Възможностите на оборудването са производство на хартиени опаковки и хартиени пликове от изходен материал с плътност от 25 гр/м2 до 120 гр/м2 . Изделията, които могат да се произвеждат са със следните размери: височина от 165 до 745 мм, ширина от 100 до 380 мм с възможност за фалта от 12 до 80 мм, а също и без фалта. Предлага се и вариант на опаковки с прозрачно полипропиленово(КАСТ) прозорче по дължина на изделието с дебелина 25÷35 микрона и микроперфорация в поле. Четирицветният флексопечат с висококачествени мастила допълва възможностите за оформление на изделията. Фирмата разработва и предлага на своите клиенти индивидуален дизайн за техните опаковки.

Получетеперсонална оферта за Вашите потребности

Контакти