Хартиени пликове

Европак България е реномиран производител на висококачествени хартиени пликове с разнообразни размери и употреби. Ако искате бизнесът Ви да се развива, да бъде все по-разпознаваем и ценен – изберете първокласните хартиени пликове от Европак. Всеки качествен продукт има нужда от подходяща, примамлива опаковка. Екологията е и наша грижа. Разработихме хартиен плик с прозорец от биоразградимо фолио от различни доставчици. Правим най-сложните комбинации с нецетрален прозорец или фолио във фалтата, които другите отказват.

хартиени пликове

Пликове за машинно рязан хляб

Пробиват се отвори на разстояние определено от клиента за машинно пълнене…

$

Издръжливи хартиени пликове за вкусна презентация

При нас ще откриете пликове от хартия за фабрично рязан хляб. Пликовете разполагат с отвори на разстояние, посочено от клиента, за машинно пълнене. Изработват се от бяла хартия с или без възможност за ПЕП9мк. Ние Ви предлагаме модерен печат до четири цвята и разнообразие от размери по Ваш избор. Минималното количество за поръчки е 30 хил. хартиени плика, по 1000 броя в кашон.

„Облечете“ продуктите си в подходящите пликове от хартия

Разгледайте и предложенията ни за други хартиени пликове. Те се произвеждат от кафява или бяла хартия, без вътрешно покритие или с ПЕП9, с прозорец до 12 сантиметра. Минималното количество за поръчка е между 1000 и 2500 броя в зависимост от размерите. Изключително подходящи за разнообразие от закуски, сандвичи, кроасани, ход-дог, бургери и други. Вътрешното покритие позволява да бъдат използвани за опаковане на скара, месо, сладки артикули и мазни храни.

Нашите хартиени пликове са чудесни за опаковане на лекарства, брашно, захар, чай, разнообразие от ядки, бисквити, сушени плодове, бонбони и подаръци.

От нас дизайна и брандирането, от Вас – успешният бизнес

Оставете на нас дизайна на Вашите хартиени пликове. Екипът ни ще изготви иновативен, семпъл и модерен облик на опаковките, от които се нуждаете. Ние ще брандираме пликовете с логото на Вашата компания и ще Ви предложим впечатляващ предпечат. Разполагаме с отлични специалисти, които ще изпълнят всичките Ви високи изисквания и ще изработят елегантни хартиени пликове за Вашите продукти. Доверете се на лидера в производството на хартиени опаковки – Европак. Ние се грижим Вашите първокласни артикули да имат подобаваща опаковка!